Wat klanten zeggen over Ann

Ik vind Ann een fantastische burn-out coach, een coach die echt weet waar ze mee bezig is en zich continu blijft bijscholen. Heel belangrijk is dat ze naast de mentale problemen ook oog heeft voor het fysieke aspect van een burn-out. Een goede samenwerking met gedreven specialisten in dit laatste gebied is zeker één van haar troeven.

Ariane, doctor, Landsbond van Liberale Mutualiteit
coaching

Ann gaat zeer gestructureerd te werk om alle symptomen van burn-out te identificeren. Op basis van deze diagnose, haar eigen ervaring, haar gedrevenheid om haar kennis continu uit te breiden en haar multidisciplinaire aanpak is ze in staat om mensen er terug volledig bovenop te brengen.

Dirk, Intern Auditor, MLOZ
coaching

Ik ben trotse eigenaar van Ann’s boek “Burn-out Ontmaskerd”. Ik vind dat iedereen dit boek zou moeten lezen, het leest zeer vlot en gemakkelijk en is voor iedereen verstaanbaar. In dit boek wordt niet alleen het mentale besproken maar ook het lichamelijke, wat zeer belangrijk is voor wie een burn-out heeft. Er wordt ook wat dieper gegraven naar de oorzaken. Zeer interessant! Alles wordt ook zeer goed beschreven en uitgelegd.  Zoals de titel het zegt: burn-out ontmaskerd ! Proficiat Ann met deze prestatie.

Inez, over het boek 'Burn-out Ontmaskerd'
boek

Ik heb zelf geen burn-out, maar dat hoeft niet om het boek interessant te vinden. Stress belangt ons tenslotte allemaal aan. Ik wist wel dat stress zich ‘op je lijf vastzet’. Maar dat de impact op verscheidene lichaamsfuncties zo groot kan zijn, dat was een échte eyeopener. Topboek! Sommige wetenschappelijkere stukken eisten mijn volle focus, ik heb ze dan ook twee keer gelezen. Maar ze zijn verstaanbaar uitgelegd. Geestelijk welzijn komt ruim aan bod, al blijf je gelukkig weg van zweverige taal.

Anja, over het boek 'Burn-out Ontmaskerd
boek

Mijn herstel is vlot verlopen. Dankzij de coaching van Ann heb ik een manier van werken bereikt die bij mij past: een manager die een buffer vormt om negatieve impact te vermijden, duidelijke werkafspraken die langs beide zijden worden nageleefd. Ik heb eindelijk een goed evenwicht tussen werk en ontspanning. Eigenlijk kan ik zeggen dat het prima gaat! Langs deze weg wil ik je nog eens bedanken voor je expertise en steun.

Luc, KBC
coaching

Ann is als coach ontzettend resultaatsgericht en hanteert een gestructeerde aanpak. Haar empathie is een grote troef.

Robert, Adams International
coaching

Op vrij korte tijd ben ik in staat de dingen anders te zien en te benaderen. Zo ervaar ik minder stress en fysieke klachten. Mijn traject bij jou is de start van een bewustere manier van leven waar zowel ikzelf als mijn gezin gelukkiger van word. Dank je wel hiervoor.

Liann, assistente projectmanager Aldi, Oostakker
coaching

De manier waarop Ann werkt vind ik heel goed: je moet over dingen nadenken en dat zet je aan het werk. Ook de contacten met de andere hulpverleners die ze doorwees waren heel waardevol. Bedankt om mijn leven terug meer zin te geven.

Iris, werkzoekende, Zaffelaere
coaching

Liefste Ann,

ik wil jou nogmaals bedanken uit het diepste van mijn hart voor de weg die we samen hebben afgelegd. Jij hebt me geleerd om bepaalde dingen los te laten en te aanvaarden. Je hebt me doen groeien in mijn communicatie naar anderen toe en – wat voor mij heel moeilijk was – leren neen zeggen!

Ik ben zo trots op mezelf dat ik de stap naar coaching heb durven zetten, durven toegeven dat het niet meer ging. Stap voor stap laat ik de burn-out periode achter mij en ik blijf jouw goede raad in mijn achterhoofd houden.

Maggie, zelfstandig schoonheidsspecialiste, Tielt
coaching

Ook een eerste stap richting herstel zetten?