Burn-out Coaching

Als doorgaan geen optie meer is

Je hebt maanden, soms jarenlang alles gegeven, maar nu voel je dat het zo niet meer verder kan. Elke vezel van je lichaam schreeuwt “STOP!”.

Je voelt je moe, angstig en neerslachtig.
Je sukkelt met allerhande lichamelijke kwaaltjes.
Je voelt een constante druk. Niet-aflatende stress.

Misschien kreeg je zelfs al de diagnose burn-out en ben je al een paar maanden thuis aan het “rusten” maar merk je bij jezelf geen vooruitgang…

Het wordt tijd om écht eerlijk te zijn over waar je staat en wat er nu eigenlijk aan de hand is.
Het feit dat je deze pagina leest is geen toeval. Luister naar die stem in jou en ga over tot actie.

Geef je leven terug zin en evenwicht

Take Care burn-out coaching pakt jouw burn-out en stressgerelateerde klachten aan. Samen bekijken we jouw situatie en werken we naar een totaal herstel, op fysiek en mentaal vlak.

Take Care burn-out coaching brengt je inzichten en gedragsveranderingen die je levenskwaliteit verbeteren. Het is een interactief leerproces, dat je zelf mee in handen neemt.

Het resultaat?

Je kwalen verdwijnen één voor één. Je herwint je fysieke kracht en dat stelt je in staat om opnieuw helder te denken. Doordat je een veel duidelijker zicht hebt op wie je bent en waar je naar toe wil, maak je opnieuw betere, bewustere keuzes.

Unieke aanpak

Burn-out coaches zijn er tegenwoordig bij de vleet, maar Take Care burn-out coaching onderscheidt zich door zijn unieke totaalaanpak:

 • Holistische aanpak van mentale én lichamelijke klachten
 • Aan de hand van een gestructureerd en helder stappenplan
 • Eén multidisciplinair team met alle neuzen in dezelfde richting (niet meer van het kastje naar de muur met hulpverleners die elkaar tegenspreken!)
 • Gecoördineerde aanpak door coach, artsen, osteopaat, diëtiste en zelfs jurist zodat je zelf geen energie hoeft te steken in het samenleggen van alle puzzelstukjes voor je herstel
 • Doorleefde maar resultaatsgerichte coaching: mijn aanpak is empathisch en persoonlijk maar het blijft niet bij vrijblijvende praatjes. Talloze klanten herstelden snel en blijvend van burn-out met mijn hulp.
 • Opgeleid, erkend en ervaringsdeskundige: het team waar ik mee samenwerk bestaat exclusief uit geschoolde en gespecialiseerde professionals. Doordat ikzelf ook een diepe burn-out meemaakte, is mijn advies doorleefd en kan ik je heel gericht helpen.

Jouw burn-out coach

Hallo, ik ben Ann Meesschaert. Ik ben een erkende burn-out coach en… ervaringsdeskundige burn-out.

Jawel, in 2008 belandde ik zelf in een diepe burn-out. Mijn herstel verliep bijzonder moeizaam: ik voelde me onbegrepen door dokters en psychologen, die elkaar soms onderling tegenspraken.

Na mijn herstel werd het mijn missie om een totaalaanpak voor burn-out te ontwikkelen waarmee je lichamelijk en emotioneel je evenwicht kan herstellen op een vlotte en duurzame manier.  Als je bij mij over de dorpel stapt, neem ik je zorgen van je over. Ik begeleid je van A tot Z en coördineer je behandeling samen met een team van hulpverleners.

Als stress- en burn-outcoach is het mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat jij je ten volle gesteund en gedragen voelt. Om jou een veilig gevoel te geven, een context waarin jij optimaal kan herstellen.

Ik ben er voor je.

Praktisch

 • Voor ambitieuze professionals met burn-out en stressgerelateerde klachten
 • Uitgebreide burn-outvragenlijst om je problemen in kaart te brengen
 • Persoonlijkheidstest: wetenschappelijk onderbouwd, geeft jou zicht op jouw sterktes en valkuilen
 • Sessies van anderhalf uur
 • Interactief leerproces via werkmap en ondersteuning via mail
 • Op eigen tempo
 • Coördinatie van herstel en behandeling

Boek nu je intake

Voordat je in een Take Care burn-out traject stapt, maak ik graag kennis met je. Je krijgt de ruimte om je situatie te schetsen en je ontdekt in detail hoe ik je kan helpen bij je burn-out.

Jouw bijdrage voor een 90 minuten gesprek bedraagt 60 euro. Boek het hieronder.

Nazorg burn-out coaching

Na een burn-out traject kun je verder bij mij terecht via het systeem van loopbaancheques vdab.be voor specifiek jobgerelateerde vragen gezien problemen op de job vaak de aanleiding zijn tot burn-out.

Na afloop kun je – indien nodig – bij mij ook terecht voor afzonderlijke gesprekken. Zo kun je de inzichten uit jouw traject beter en over een langere tijd integreren.