Take Care helpt mensen met burn-out
bij hun fysisch & emotioneel herstel

” Je bent maar zo sterk als de mensen die je omringen “

Over Ann

Download gratis ebook

” In 8 stappen naar Burn-out en terug “dit veld niet invullen s.v.p.

Ann is een bijzonder toegewijde coach die de ontwikkelingen in haar vakgebied op de voet volgt. Haar vertrouwdheid met diverse sectoren in de maatschappij maakt haar tot een waardige professional die zich in mensen met verschillende achtergrond kan inleven en passende steun bieden.
EdwinPedagogical Counselling Institute Ghent

Je burn-out coach

 

Mijn naam is Ann Meesschaert.

Graag begeleid ik  jou– als stress- & burn-outcoach en loopbaanbegeleider – om je lichamelijk en emotioneel evenwicht te herstellen. Met een methodisch traject, multidisciplinaire en ontwikkelingsgerichte aanpak en … vanuit eigen ervaring.

 

Ik weet wat je doormaakt

In 2008 belandde ik zelf – na een lange periode van fysieke en emotionele overbelasting– in een burn-out. Een moeilijke echtscheiding, een belastende job in de medische sector en de zorg voor twee puberdochters deden me langzaam afglijden in het moeras dat burn-out heet.

Deze burn-outperiode was een heel ingrijpende ervaring :  ik voelde me heel ziek maar ook en vooral heel eenzaam en hulpeloos. Ik was ontzettend bang en ook heel moe.

Al maanden besefte ik dat er iets moest veranderen : ik voelde me emotioneel en fysisch slecht, ik wou een andere job maar wist niet juist wat ik dan wel wilde, ik wou weg en vooruit maar wist niet waarheen.

Ik had ook het gevoel dat mijn toenmalige hulpverleners niet begrepen wat ik meemaakte en zeker niet wisten hoe mij op een adequate manier te helpen.

Als ik toen de steun en aanpak gekregen had die ik nu aan mijn klanten geef, was ik zeker niet zo diep gevallen.

 

Herstel burn-out

Die uitzichtloze, confronterende periode was voor mij de trigger om antwoorden te zoeken. Ik verdiepte me in menselijke relaties en hun invloed op onze veerkracht, het ontstaan van stress en het impact ervan op ons lichaam en de effecten van hormonen en voeding.

Met die inzichten trok mezelf uit het drijfzand dat burn-out is.
Burn-out coaching & begeleiding bij stress

Als sociaal verpleegkundige was ik altijd al geïnspireerd door de mens en zijn context. Daarom besloot ik de inzichten uit mijn genezingsproces verder te uit te diepen via gerichte opleidingen:

Met die expertise en vanuit een multidisciplinaire visie, pak ik graag – samen met jou – je problemen rond stress en burn-out aan. Of begeleid ik je om de baan te vinden die jou past, een belangrijke stap om burn-out te vermijden.

 

Zet vandaag al je eerste stap