Take Care helpt mensen met burn-out
bij hun fysisch & emotioneel herstel

Ik heb zelf geen burn-out, maar dat hoeft niet om het boek interessant te vinden. Stress belangt ons tenslotte allemaal aan. Ik wist wel dat stress zich ‘op je lijf vastzet’. Maar dat de impact op verscheidene lichaamsfuncties zo groot kan zijn, dat was een échte eyeopener. Topboek! Sommige wetenschappelijkere stukken eisten mijn volle focus, ik heb ze dan ook twee keer gelezen. Maar ze zijn verstaanbaar uitgelegd. Geestelijk welzijn komt ruim aan bod, al blijf je gelukkig weg van zweverige taal.

Anja, over het boek 'Burn-out Ontmaskerd'

Ik ben trotse eigenaar van Ann’s boek “Burn-out Ontmaskerd”. Ik vind dat iedereen dit boek zou moeten lezen, het leest zeer vlot en gemakkelijk en is voor iedereen verstaanbaar. In dit boek wordt niet alleen het mentale besproken maar ook het lichamelijke, wat zeer belangrijk is voor wie een burn-out heeft. Er wordt ook wat dieper gegraven naar de oorzaken. Zeer interessant! Alles wordt ook zeer goed beschreven en uitgelegd.  Zoals de titel het zegt: burn-out ontmaskerd ! Proficiat Ann met deze prestatie.

Inez, over het boek 'Burn-out Ontmaskerd'

Op vrij korte tijd ben ik in staat de dingen anders te zien en te benaderen. Zo ervaar ik minder stress en fysieke klachten. Mijn traject bij jou is slechts een begin, het is mijn start van een bewustere manier van leven waar zowel ikzelf als mijn gezin gelukkiger van word. Dank je wel hiervoor.

Liannassistente projectmanagerAldi - Oostakker

De manier waarop Ann werkt vind ik heel goed: je moet over dingen nadenken en dat zet je aan het werk. Ook de contacten met de andere hulpverleners die ze doorwees waren heel waardevol. Bedankt om mijn leven terug meer zin te geven.

IriswerkzoekendeZaffelaere

Liefste Ann, ik wil jou nogmaals bedanken uit het diepste van mijn hart voor de weg die we samen hebben afgelegd. Jij hebt me geleerd om bepaalde dingen los te laten en te aanvaarden. Je hebt me doen groeien in mijn communicatie naar anderen toe en – wat voor mij heel moeilijk was – leren neen zeggen! Ik ben zo trots op mezelf dat ik de stap naar coaching heb durven zetten, durven toegeven dat het niet meer gaat. Stap voor stap laat ik de burn-out periode achter mij, maar ik blijf jouw goede raad in mijn achterhoofd houden.

Maggiezelfstandig schoonheidsspecialisteTielt

My experience of being coached by Ann is that she is goal-oriented and structured in her approach to her clients and shows great empathy for them.

RobertAdams International

Ann gaat zeer gestructureerd te werk om alle symptomen van burn-out te identificeren. Op basis van deze diagnose, haar eigen ervaring, haar gedrevenheid om haar kennis continu uit te breiden en haar multidisciplinaire aanpak is ze in staat om mensen er terug volledig bovenop te brengen.

DirkIntern AuditorMLOZ

Ik vind Ann een fantastische burn-out coach, een coach die echt weet waar ze mee bezig is en zich continu blijft bijscholen. Heel belangrijk is dat ze naast de mentale problemen ook oog heeft voor het fysieke aspect van een burn-out. Een goede samenwerking met gedreven specialisten in dit laatste gebied is zeker één van haar troeven.

ArianedoctorLandsbond van Liberale Mutualiteit

Ann is een bijzonder toegewijde coach die de ontwikkelingen in haar vakgebied op de voet volgt. Haar vertrouwdheid met diverse sectoren in de maatschappij maakt haar tot een waardige professional die zich in mensen met verschillende achtergrond kan inleven en passende steun bieden.

EdwinPedagogical Counselling Institute Ghent

Mijn “rehabilitatie” is vlot verlopen. Huidige samenwerkingsverband lijkt me ideaal: manager die duidelijk een buffer vormt om negatieve impact te vermijden, duidelijke werkafspraken die langs beide zijden worden nageleefd. Ik heb een goed evenwicht tussen werk en ontspanning. Eigenlijk kan ik zeggen dat het prima gaat. Langs deze weg wil ik je nog eens bedanken voor je expertise en steun.

LucKBC

Ann Meesschaert is lid van:

Voor het loopbaantraject kan je gebruik maken van loopbaancheques.